Ju intereson:

Lojërat më të mira të arratisjes për iPhone dhe Android

Lojërat më të mira të arratisjes për iPhone dhe Android. Nuk ka asgjë që dua më shumë se një mister i mirë, ndaj më pëlqen të luaj lojëra arratisjeje në iPhone tim. Këto lojëra truri tërheqin vëmendjen tuaj dhe fjalë për fjalë ju detyrojnë të mendoni jashtë kutisë. Nëse jeni të bllokuar në shtëpi dhe dëshironi një…

Si të rriteni për Kuki Shinobu në Geshin Impact

Si të rriteni për Kuki Shinobu në Geshin Impact. Nënkryetari i bandës së Arataki dhe krahu i djathtë i Ittos, Kuki Shinobu nuk është vetëm një ninja, por edhe një elektro-ninxha, gjë që e bën atë shumë më të ftohtë. Përveç rezistencës së tij, ai është efektiv në betejë vetëm kur kultivohet siç duhet, ku…


Më shumë artikuj:

OneHowTo
Nosbi
Tarabu
Teknomanët
AMeroTecnologico
Jeta paralele
nekuromansa
superfantazi