Ве интересира:

Најдобрите игри за бегство за iPhone и Android

Најдобрите игри за бегство за iPhone и Android. Нема ништо што сакам повеќе од добра мистерија, па затоа сакам да играм игри за бегство на мојот iPhone. Овие мозочни игри го привлекуваат вашето внимание и буквално ве принудуваат да размислувате надвор од кутијата. Ако сте заглавени дома и сакате…

Како да растете за Куки Шинобу во Гешин Импакт

Како да растете за Куки Шинобу во Гешин Импакт. Заменик водачот на бандата на Аратаки и десна рака на Ито, Куки Шинобу не е само нинџа, туку и електронинџа, што ја прави многу поладна. Настрана од неговата цврстина, тој е ефикасен во битка само кога се одгледува правилно, што е местото каде што…


Повеќе статии:

OneHowTo
Носби
Тарабу
Техноманичари
AMeroTecnologico
Паралелен живот
Некуроманса
суперфантазија